Το «Έθνος» παραπληροφορεί συνειδητά – Έχει το θάρρος να αναλάβει τις ευθύνες του;

Sharing is caring!

Άλλη μία αλητεία από τα παπαγαλάκια ενός συστήματος που καταρρέει. Σε σημερινό δημοσίευμά του το «Έθνος της Κυριακής», κάνοντας μια υποτίθεται απλή δημοσιογραφική καταγραφή των παρατάξεων που κατεβαίνουν στις δημοτικές εκλογές, αναφέρει ότι τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ στη Ν. Σμύρνη έχει ο Γ. Κουτελάκης (!) και όχι η ΣΤΡΟΦΗ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ και ο Παναγιώτης Πάντος.

Επειδή ουδέποτε έχει αναφερθεί κάτι τέτοιο σε όλη την προεκλογική περίοδο για να μπορεί να υπάρξει παρανόηση, επειδή ο ΣΥΡΙΖΑ έχει εκδώσει σαφείς ανακοινώσεις / ενημερώσεις με τα σχήματα που στηρίζει, αλλά και επειδή ο ίδιος ο Γ. Κουτελάκης επιχειρηματολογεί ακόμη και σε χτεσινή του συνέντευξη πόσο διαφωνεί με τα κομματικά χρίσματα, είναι προφανές ότι δεν έχουμε να κάνουμε με γκάφα αλλά με σκόπιμη ενέργεια από πλευράς της εφημερίδας. Πρόκειται για μια τελευταία προσπάθεια παρέμβασης στις εκλογές και στη βούληση των πολιτών να στηρίξουν τους συνδυασμούς του ΣΥΡΙΖΑ.

Το «Έθνος» οφείλει ΑΜΕΣΩΣ να απολογηθεί στους αναγνώστες του που τους παραπληροφόρησε.

Οφείλει να προχωρήσει ΑΜΕΣΩΣ (και όχι αύριο που θα ανέβει το άρθρο στην ηλεκτρονική του έκδοση) σε ανάρτηση στην ιστοσελίδα του με την οποία θα επανορθώνει (και όχι απλώς σε σιωπηρή διόρθωση του λάθους)

Οφείλει να ενημερώσει το κοινό για το ποιος συντάκτης ευθύνεται, ώστε να ξέρουμε όλοι ποια είναι τα δίκτυα της διαπλοκής που παραπληροφορούν την κοινή γνώμη.

Εμείς από την πλευρά μας δεν μπορούμε παρά να συμβουλέψουμε τους πολίτες που θέλουν να ενημερώνονται αντικειμενικά από την εφημερίδα τους για τα πολιτικά πράγματα, απλώς να μη διαβάζουν «Έθνος».

Καλούμε τους πολίτες της Ν. Σμύρνης να στηρίξουν τις δυνάμεις του ΣΥΡΙΖΑ που αγωνίζονται ενάντια στη διαπλοκή και στην αδιαφάνεια.

Στις 18 και στις 25 Μαΐου ψηφίζουμε ΣΤΡΟΦΗ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ και Παναγιώτη Πάντο στο δήμο, Ρένα Δούρου στην Περιφέρεια, ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές!