Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΣΤΡΟΦΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ!

Sharing is caring!

▶️Εδώ και δυο εβδομάδες η Στροφή Νέας Σμύρνης έχει δημοσιοποιήσει πρόταση, σχετικά με καλλιτεχνικές δράσεις που θα στηρίξουν τους εργαζόμενους στον πολιτισμό. Η πρωτοβουλία αυτή έχει στόχο τόσο την ενίσχυση και βιωσιμότητα ολόκληρου του κλάδου όσο και την προσφορά του καλύτερου δυνατού πολιτιστικού αποτελέσματος στους δημότες της πόλης μας, εν μέσω πανδημίας.
.
▶️Για το λόγο αυτό η συγκεκριμένη πρόταση κατατέθηκε στο Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Νέας Σμύρνης, έτσι ώστε να έρθει προς συζήτηση τις προσεχείς ημέρες.
.
▶️Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε ότι κυκλοφορούν δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για απόρριψη της πρότασής μας αν και ήδη έχει δρομολογηθεί η συζήτηση αυτής ως ξεχωριστό θέμα της ημερήσιας διάταξης στην προσεχή συνεδρίαση του Δ.Σ. του Πολιτιστικού Οργανισμού.
.
❗️Διαψεύδουμε την συγκεκριμένη πληροφορία καλώντας τους πολίτες να την αγνοήσουν. Τέτοιου είδους κινήσεις μικροπολιτικής προσβάλλουν την εποικοδομητική προσπάθεια μιας δραστήριας συλλογικότητας, υποτιμούν τη νοημοσύνη των δημοτών ενώ την ίδια στιγμή υπονομεύουν τον αγώνα των εργαζόμενων στον πολιτισμό.