Close

Δημοτική Κίνηση ΣΤΡΟΦΗ Ν. Σμύρνης

Member: Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος

ΒΑΜΒΟΥΡΕΛΛΗ ΜΑΡΙΑ

ΒΑΜΒΟΥΡΕΛΛΗ ΜΑΡΙΑ

ΒΑΜΒΟΥΡΕΛΛΗ ΜΑΡΙΑ
ΒΑΜΒΟΥΡΕΛΛΗ ΜΑΡΙΑ

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Ν. Σμύρνη με καταγωγή από τη Μυτιλήνη. Σπούδασε Νοσηλευτική στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και έκανε μεταπτυχιακά στην Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείας. Εργάζεται στο Υπουργείο Υγείας. Είναι μέλος της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ, δημοτική σύμβουλος και μέλος του ΔΣ του Κέντρου Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Νέας Σμύρνης (παιδικοί σταθμοί και ΚΑΠΗ).
Δραστηριοποιείται σε θέματα κοινωνικής πολιτικής και υγείας. Συμμετείχε ενεργά στη δημιουργία του Κοινωνικού Ιατρείου – Φαρμακείου Αλληλεγγύης. Εκλεγμένη αντιπρόσωπος του 3ου Δημοτικού στην Ένωση Γονέων Ν. Σμύρνης. Είναι παντρεμένη και έχει μια κόρη.

ΚΟΜΠΟΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΚΟΜΠΟΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΚΟΜΠΟΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΚΟΜΠΟΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Είναι μαθηματικός και ζει στη Ν. Σμύρνη από το 1980. Επί τριάντα χρόνια ήταν καθηγητής στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση και τα τελευταία δεκαπέντε στο λύκειο της Ευαγγελικής Σχολής, με πλούσια συνδικαλιστική δράση. Διετέλεσε γενικός γραμματέας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας το 1976-1978. Είναι ιδρυτής φροντιστηρίου μέσης εκπαίδευσης και συγγραφέας διδακτικών βιβλίων. Είναι πατέρας δύο παιδιών και έχει τέσσερα εγγόνια.

ΞΥΘΑΛΗ ΕΛΕΝΗ

ΞΥΘΑΛΗ ΕΛΕΝΗ

ΞΥΘΑΛΗ ΕΛΕΝΗ
ΞΥΘΑΛΗ ΕΛΕΝΗ

Γεννήθηκε στην Υπάτη Φθιώτιδος το 1976. Στην πόλη μας εγκαταστάθηκε μόνιμα το 1996. Σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων καθώς και προγραμματισμό Η/Υ. Μετά τη λήψη του πτυχίου της, εργάστηκε με συνέπεια και μεθοδικότητα στον ιδιωτικό τομέα από το 2000 έως και σήμερα. Είναι παντρεμένη με το Νίκο Αγγελοκωνσταντή, με τον οποίο έχουν αποκτήσει το Γιώργο και τη Μαρία, πρώην αθλητές του Πανιωνίου και σήμερα φοιτητές. Είναι μέλος συλλόγων που στόχο έχουν την ανακούφιση του ανθρώπινου πόνου, προσφέροντας εθελοντική εργασία και υλική βοήθεια.

ΒΑΠΟΡΙΔΟΥ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ

ΒΑΠΟΡΙΔΟΥ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ

ΒΑΠΟΡΙΔΟΥ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ
ΒΑΠΟΡΙΔΟΥ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Νέα Σμύρνη, έχοντας Μικρασιατικές ρίζες καταγωγής. Αποφοίτησε από το 5ο Λύκειο Νέας Σμύρνης και στη συνέχεια σπούδασε στο Τμήμα Οικονομικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Πειραιά. Εργάζεται από τα φοιτητικά της χρόνια και μετά την απόκτηση του πτυχίου της, σε λογιστήρια και οικονομικές διευθύνσεις εταιρειών. Είναι παντρεμένη και μητέρα ενός παιδιού.

ΚΟΤΑΡΑ ΓΑΡΥΦΑΛΛΙΑ (ΛΙΤΣΑ)

ΚΟΤΑΡΑ ΓΑΡΥΦΑΛΛΙΑ (ΛΙΤΣΑ)

ΚΟΤΑΡΑ ΓΑΡΥΦΑΛΛΙΑ (ΛΙΤΣΑ)
ΚΟΤΑΡΑ ΓΑΡΥΦΑΛΛΙΑ (ΛΙΤΣΑ)

Γεννήθηκε στον Πύργο Ηλείας το 1958 και ζει στη Ν. Σμύρνη από το 1997. Είναι Ωτορινολαρυγγολόγος και εργάστηκε για 25 χρόνια στο πρώην ΙΚΑ (σημερινό ΠΕΔΥ) Καλλιθέας ως ιατρός Ω.Ρ.Λ. Επί σειρά ετών είναι μέλος του ΔΣ των Ιατρών της Πρωτοβάθμιας Υγείας Αττικής. Διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στην Καλλιθέα και είναι μέλος του ΔΣ της Ένωσης Ελλήνων ΩΡΛ. Συμμετέχει σε πολλά κοινωνικά κινήματα και είναι ιδρυτικό μέλος του Κοινωνικού Ιατρείου – Φαρμακείου Ν. Σμύρνης. Είναι παντρεμένη με τον ορθοπεδικό Γιώργο Γρέβια και έχουν δύο γιους.

ΠΑΛΗΓΕΩΡΓΟΥ ΝΙΚΗ

ΠΑΛΗΓΕΩΡΓΟΥ ΝΙΚΗ

ΠΑΛΗΓΕΩΡΓΟΥ - ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ ΝΙΚΗ
ΠΑΛΗΓΕΩΡΓΟΥ – ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ ΝΙΚΗ

Είναι δημότης Ν Σμύρνης από το 1982. Μητέρα δύο παιδιών. Σπούδασε Κοινωνική Λειτουργός και μετεκπαιδεύτηκε στην Κλινική Κοινωνική Εργασία. Εργάστηκε ως Κοινωνική Λειτουργός μέχρι το 2011, οπότε συνταξιοδοτήθηκε. Από τότε και μέχρι σήμερα δραστηριοποιείται στον χώρο της ιδιωτικής ασφάλισης. Από το 1990 υπήρξε μέλος του ενιαίου Συνασπισμού και του ΣΥΡΙΖΑ από την ίδρυσή του. Συμμετείχε στις δράσεις του Κοινωνικού Ιατρείου Ν. Σμύρνης από την πρώτη ημέρα της λειτουργίας του μέχρι και το 2017.

ΒΑΤΟΥΓΙΟΣ ΠΕΤΡΟΣ

ΒΑΤΟΥΓΙΟΣ ΠΕΤΡΟΣ

ΒΑΤΟΥΓΙΟΣ ΠΕΤΡΟΣ
ΒΑΤΟΥΓΙΟΣ ΠΕΤΡΟΣ

Γεννήθηκε το 1960. Μεγάλωσε παίζοντας στις γειτονιές της πόλης μας. Φοίτησε στα σχολεία της. Σπούδασε Χημεία στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και εργάστηκε αρχικά στην ιδιωτική εκπαίδευση. Την τελευταία δεκαπενταετία διδάσκει στο 4ο Λύκειο Ν. Σμύρνης. Συμμετείχε ενεργά στο μαθητικό και φοιτητικό κίνημα της μεταπολίτευσης. Ως εκπαιδευτικός, δεν έχει σταματήσει να αγωνίζεται μέχρι και σήμερα για τη μόρφωση των παιδιών μας και για μια καλύτερη παιδεία. Παρών στις κινητοποιήσεις των εργαζομένων και στα κοινωνικά κινήματα. Είναι παντρεμένος και έχει μια κόρη.

ΚΟΥΕΡΙΝΗ ΜΑΡΙΑ

ΚΟΥΕΡΙΝΗ ΜΑΡΙΑ

ΚΟΥΕΡΙΝΗ ΜΑΡΙΑ
ΚΟΥΕΡΙΝΗ ΜΑΡΙΑ

Γεννήθηκε στην Αθήνα με καταγωγή από την Άνδρο, στην οποία έζησε μέχρι τα δεκαπέντε. Ζει μόνιμα στη Ν. Σμύρνη και έχει δύο παιδιά. Έκανε καριέρα ως διοικητική υπάλληλος σε ασφαλιστικές εταιρείες ενώ ασχολήθηκε με επιτυχία και στις πωλήσεις μέχρι τη συνταξιοδότησή της. Ασχολήθηκε με τα κοινά μετέχοντας στο ΔΣ εκπολιτιστικού συλλόγου του νησιού της. Είναι χειροτέχνης, αγαπά τα ζώα και ασχολείται ενεργά με τη φιλοζωία. Με πίστη στη ΣΤΡΟΦΗ και το πρόγραμμά της, θα είναι παρούσα σε κάθε περίπτωση.

ΠΑΝΤΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΠΑΝΤΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Γεννήθηκε το 1976. Σπούδασε χημεία, πολιτική επιστήμη και τοπική ανάπτυξη και έχει εργαστεί για χρόνια στον χώρο των εκδόσεων. Ενεργός πολίτης από φοιτητής, μέσω του ΣΥΡΙΖΑ, ήταν το 2006 συντονιστής της προεκλογικής εκστρατείας της «Ανοιχτής Πόλης» στην Αθήνα. Το 2010 και το 2014 ήταν υποψήφιος δήμαρχος Νέας Σμύρνης με τη ΣΤΡΟΦΗ. Από το 2016 είναι πρόεδρος της ΜΟΔ, του δημόσιου φορέα που υποστηρίζει το ΕΣΠΑ και το πρόγραμμα Φιλόδημος και διευκολύνει μικρούς δήμους να ενταχθούν στις χρηματοδοτήσεις.

ΓΑΒΡΙΛΗ ΕΙΡΗΝΗ

ΓΑΒΡΙΛΗ ΕΙΡΗΝΗ

ΓΑΒΡΙΛΗ ΕΙΡΗΝΗ
ΓΑΒΡΙΛΗ ΕΙΡΗΝΗ

Η Ειρήνη Γαβρίλη είναι πτυχιούχος αισθητικός – κοσμετολόγος. Έχει σπουδάσει Βιοαισθητική και εναλλακτικές τεχνικές στην Ελλάδα και την Ευρώπη. Ως συνδικαλίστρια, διετέλεσε πρόεδρος της Ένωσης Πτυχιούχων Αισθητικών (ΕΑΔΑΘ). Ήταν υποψήφια βουλευτής το 2012 («Κοινωνική Συμφωνία») και υποψήφια δημοτική σύμβουλος το 2014 με τη ΣΤΡΟΦΗ. Είναι μέλος του WWF (Παγκόσμιο Ταμείο για τη Φύση) και του Μικρασιατικού Συλλόγου «Νέες Κυδωνίες». Σήμερα είναι υπεύθυνη επικοινωνίας των εκδόσεων Momentum. Πιστεύει στην κοινωνική αλληλεγγύη και στην ποιότητα ζωής για όλους.