Close

Δημοτική Κίνηση ΣΤΡΟΦΗ Ν. Σμύρνης

Member: Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος

ΚΑΛΙΑΚΑΤΣΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

ΚΑΛΙΑΚΑΤΣΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

ΚΑΛΙΑΚΑΤΣΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
ΚΑΛΙΑΚΑΤΣΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ο Αλέξανδρος Καλιακάτσος είναι 39 ετών και είναι κάτοικος Νέας Σμύρνης 38 χρόνια! Αποφοίτησε από την Ευαγγελική Σχολή Νέας Σμύρνης, σπούδασε στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς στο τμήμα Στατιστικής και Ασφαλιστικής Επιστήμης και παράλληλα εργάστηκε στην ING. Από το 2000 εργάζεται στο ζαχαροπλαστείο της οικογένειάς του, το «Sempreviva» στην πλατεία Σκαντζουράκη, ενώ από το 2010 έχει αναλάβει πλήρως τα ηνία της ιστορικής πια επιχείρησης, που λειτουργεί αδιαλείπτως από το 1981.

ΜΑΥΡΟΕΙΔΗΣ ΧΡΟΝΗΣ

ΜΑΥΡΟΕΙΔΗΣ ΧΡΟΝΗΣ

ΜΑΥΡΟΕΙΔΗΣ ΧΡΟΝΗΣ
ΜΑΥΡΟΕΙΔΗΣ ΧΡΟΝΗΣ

Ο Χρόνης Μαυροειδής είναι 40 ετών, δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω και μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών από το 2006. Κατέχει επίσης τίτλο μεταπτυχιακών σπουδών από το Πανεπιστήμιο Πειραιά, στον τομέα του Τραπεζικού Δικαίου. Είναι απόφοιτος της Ευαγγελικής Σχολής και μέλος του Συλλόγου Αθλουμένων και Φίλων Άλσους Νέας Σμύρνης (ΣΑΦΑΝΣ). Είναι έγγαμος και πατέρας ενός παιδιού.

ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ

ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ

ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ
ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ

Γεννήθηκε στην Κάλυμνο. Αθλητής στίβου του Πανιωνίου και μέλος της εθνικής ομάδας εφήβων-ανδρών στο δέκαθλο με συμμετοχή σε βαλκανικούς, διεθνείς, μεσογειακούς (6ος) αγώνες. Καθηγητής Φυσικής Αγωγής, δίδαξε στα ΤΕΦΑΑ και διετέλεσε δ/ντής στο Ιστορικό Αβερώφειο Γυμνάσιο-Λύκειο Αλεξανδρείας Αιγύπτου. Δημιουργός και πρώτος προπονητής της μεγάλης ομάδας χάντμπολ του Πανιωνίου, επί Η. Μισαηλίδη. Προπονητής της εθνικής χάντμπολ των Ενόπλων Δυνάμεων. Δ/ντής για τον ΣΕΓΑΣ στον Άγιο Κοσμά και υπεύθυνος ανάπτυξης αθλητισμού του ΣΕΓΑΣ. Σήμερα είναι συνταξιούχος, μέλος των ΣΥΝΕΚ και αντιπρόεδρος (αμισθί) στο ΜΤΠΥ.

ΚΑΛΟΜΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΚΑΛΟΜΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΚΑΜΟΜΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΚΑΜΟΜΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Γεννήθηκε το 1962. Η οικογένειά του, με καταγωγή από τη Σμύρνη, εγκαταστάθηκε στη Νέα Σμύρνη το 1936. Τελείωσε την Ευαγγελική Σχολή και είναι απόφοιτος της σχολής Μηχανολόγων Μηχανικών του ΕΜΠ. Εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας και ασχολείται με μελέτες ιδιωτικών και δημόσιων ηλεκτρικών και μηχανολογικών εγκαταστάσεων, με εξειδίκευση στην εξοικονόμηση ενέργειας.

ΜΕΝΤΖΟΣ ΝΑΣΟΣ

ΜΕΝΤΖΟΣ ΝΑΣΟΣ

ΜΕΝΤΖΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ (ΝΑΣΟΣ)
ΜΕΝΤΖΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ (ΝΑΣΟΣ)

Γεννήθηκε στη Ν. Σμύρνη το 1980, απόφοιτος του 2ου Λυκείου και πτυχιούχος σχολής βοηθών φυσικοθεραπευτή και ρεφλεξολογίας. Επί σειρά ετών ήταν επαγγελματίας αθλητής μπάσκετ στην Α1 και Α2 κατηγορία, στον ΑΟΝΣ «Ο Μίλων», καθώς και στα αθλητικά σωματεία Νήαρ Ηστ και Σπόρτιγκ. Σήμερα εργάζεται σε φυσικοθεραπευτήριο στην Καλλιθέα.

ΦΟΥΡΝΙΑΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΦΟΥΡΝΙΑΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΦΟΥΡΝΙΑΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΦΟΥΡΝΙΑΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Είναι 19 χρονών. Γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στη Νέα Σμύρνη όπου μένει μέχρι σήμερα. Είναι απόφοιτος του 1ου γενικού λυκείου (ΛΑΝΣ) και πρωτοετής φοιτητής του τμήματος Διοίκησης Συστημάτων Εφοδιασμού (Logistics) με έδρα τη Θήβα. Από μικρή ηλικία ασχολήθηκε με τον αθλητισμό ως αθλητής στίβου στον Πανιώνιο και στην ομάδα καλαθοσφαίρισης του Μίλωνα. Αγαπάει τη πόλη που μεγάλωσε και γι’ αυτό αποφάσισε να ασχοληθεί με τα κοινά. Ένας νέος με πρακτικό τρόπο σκέψης και θέληση για δουλειά.

ΚΑΠΛΑΝΙΔΗΣ ΣΥΜΕΩΝ (ΜΑΚΗΣ)

ΚΑΠΛΑΝΙΔΗΣ ΣΥΜΕΩΝ (ΜΑΚΗΣ)

Γεννήθηκε το 1956 στη Ν. Σμύρνη, είναι παντρεμένος και έχει δύο κόρες. Σπούδασε στο Οικονομικό Τμήμα της ΑΒΣΠ και διετέλεσε μέλος του ΔΣ του φοιτητικού συλλόγου της σχολής. Εργάστηκε στον ιδιωτικό τομέα ως υπεύθυνος πωλήσεων για 31 χρόνια, οπότε λόγω της κρίσης έμεινε άνεργος, έπαιξε μπάσκετ στην εφηβική ομάδα του ΠΓΣΣ, είναι ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου Αθλουμένων Φίλων Άλσους Νέας Σμύρνης (ΣΑΦΑΝΣ), συμμετέχει σε δρόμους αντοχής (10.000 μ. έως Μαραθώνιο), ενώ επίσης ασχολείται συστηματικά με τη φωτογραφία.

ΜΟΥΖΑΛΑΣ ΜΑΡΙΟΣ

ΜΟΥΖΑΛΑΣ ΜΑΡΙΟΣ

ΜΟΥΖΑΛΑΣ ΜΑΡΙΟΣ
ΜΟΥΖΑΛΑΣ ΜΑΡΙΟΣ

Αρχιτέκτονας Μηχανικός. Ζει και εργάζεται στη Ν. Σμύρνη. Ειδικός Συνεργάτης του Υπ. Εργασίας για την Αξιοποίηση της Ακίνητης Περιουσίας των Ασφαλιστικών Φορέων. Μέλος της Ομάδας Εργασίας για την Αξιοποίηση των Ακινήτων του Κέντρου της Αθήνας καθώς και της Ομάδας επεξεργασίας Ευνοϊκών Όρων Αποπληρωμής των Χρεών Οικιστών και Δανειοληπτών των Δικαιούχων του τ. ΟΕΚ. Ιδρυτικό μέλος του Ενιαίου Συνασπισμού στη Ν. Σμύρνη και της Δημοτικής Ενωτικής Κίνησης Ν. Σμύρνης (ΔΕΚ), ενώ διετέλεσε δημοτικός σύμβουλος την περίοδο 1986-1990.

ΑΛΕΥΡΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΑΛΕΥΡΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Χορευτής, καθηγητής χορού, χορογράφος, ηθοποιός, με πτυχίο αγγλικής φιλολογίας και μεταπτυχιακές σπουδές στο «Administration and Managing of Arts». Μιλάει Αγγλικά, Ισπανικά και Γερμανικά.
Πρόεδρος Σωματείου Εργαζομένων στο Χώρο του Χορού. Γενικός γραμματέας Σωματείου στο Θέαμα, την Ψυχαγωγία και τον Πολιτισμό. Μέλος της Επιτροπής Αγώνα για την Καλλιτεχνική Παιδεία και της Επιτροπής Διαβούλευσης για τις συλλογικές συμβάσεις στα κρατικά και τα ιδιωτικά θέατρα. Έχει συνεργαστεί επαγγελματικά με ομάδες θεάτρου, χορού και σχολές καλλιτεχνικής παιδείας στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΥ ΕΥΑ

ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΥ ΕΥΑ

ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΥ ΕΥΑ
ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΥ ΕΥΑ

Γεννήθηκε το 1994, μεγάλωσε και ζει στη Ν. Σμύρνη. Αποφοίτησε από το 7ο Λύκειο «Εστία». Ως μέλος του 15μελούς, το 2011, μαζί με τους καθηγητές, τους μαθητές και τον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων έδωσαν αγώνα ώστε το σχολείο της «Εστίας» να μην κλείσει. Σήμερα είναι πτυχιούχος της Αρχιτεκτονικής Σχολής του ΕΜΠ όπου υπήρξε ενεργό μέλος του φοιτητικού συλλόγου. Δραστηριοποιήθηκε σε δομές φιλοξενίας προσφύγων σε Πειραιά και Ελληνικό.