Close

Δημοτική Κίνηση ΣΤΡΟΦΗ Ν. Σμύρνης

Member: Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος

ΔΡΟΥΓΚΑ ΜΑΡΙΑ – ΑΘΗΝΑ

ΔΡΟΥΓΚΑ ΜΑΡΙΑ – ΑΘΗΝΑ

ΔΡΟΥΓΚΑ ΜΑΡΙΑ
ΔΡΟΥΓΚΑ ΜΑΡΙΑ

Μεγάλωσε και ζει στη Νέα Σμύρνη με καταγωγή από τη Μήλο. Αποφοίτησε από το Ομήρειο Λύκειο Νέας Σμύρνης. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Ιστορίας και Φιλοσοφίας της Επιστήμης του Πανεπιστημίου Αθηνών. Σήμερα δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στον τομέα του τουρισμού. «Κίνητρο για την υποψηφιότητά μου, είναι η αγάπη μου για τη Νέα Σμύρνη. Αυτό που χρειάζεται ο δήμος μας, είναι άνθρωποι με όραμα και όλοι εμείς στη ΣΤΡΟΦΗ μπορούμε να δώσουμε τη μάχη για δημιουργία και ανανέωση».

ΡΙΣΒΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΡΙΣΒΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΡΙΣΒΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΡΙΣΒΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Γεννήθηκε στον Ταύρο Αττικής και από τα μαθητικά του χρόνια μεγάλωσε στη Νέα Σμύρνη, τελειώνοντας το 1ο Γυμνάσιο-Λύκειο. Σπούδασε Οδοντιατρική στη Θεσσαλονίκη, όπου ήταν ενεργό μέλος του φοιτητικού κινήματος και των κινημάτων της πόλης. Ζει και εργάζεται στη Νέα Σμύρνη ως οδοντίατρος. Είναι παντρεμένος με δύο παιδιά και ενεργό μέλος του γονεϊκού κινήματος. Είναι πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 5ου Γυμνασίου Νέας Σμύρνης.

ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΙΔΗΣ ΤΑΣΟΣ

ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΙΔΗΣ ΤΑΣΟΣ

ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΙΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ (ΤΑΣΟΣ)
ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΙΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ (ΤΑΣΟΣ)

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Από το 1970 είναι κάτοικος Νέας Σμύρνης. Τελείωσε το Γ΄ Γυμνάσιο Αρρένων. Εργάστηκε στην Ασλανίδης ΑΕ και στη Γερμανική εταιρεία SCHENKER AG. Από το 1992 είχε καταστήματα με είδη δώρων. Από το 2009 έως το 2014 εργάστηκε ως συμβασιούχος υπάλληλος στον Δήμο Νέας Σμύρνης. Τη δεκαετία τoυ ’80 υπήρξε ιδρυτικό μέλος της Επιτροπής Ειρήνης Φάρου.

ΕΣΠΕΡ ΜΑΡΙΑ

ΕΣΠΕΡ ΜΑΡΙΑ

ΕΣΠΕΡ ΜΑΡΙΑ
ΕΣΠΕΡ ΜΑΡΙΑ

Τραγουδίστρια, μουσικός, καθηγήτρια φωνητικής, γεννήθηκε στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου. Σπούδασε μεταφράστρια-διερμηνέας στη γαλλική ακαδημία και έχει πτυχίο αρμονίας (Κεντρικό Ωδείο) και σύγχρονου τραγουδιού (Εθνικό Ωδείο). Δημιούργησε το «a cappella», την πρώτη μουσική σκηνή στον Πειραιά. Μέλος του ΚΚΕ εσωτ., ιδρυτικό μέλος της ΕΑΡ. Υποψήφια με τον Φ. Κουβέλη στην Αθήνα (δημοτικές εκλογές 2002) και με τη ΣΤΡΟΦΗ στη Ν. Σμύρνη (2014). Είναι πρόεδρος του ΔΣ του Σωματείου Εργαζομένων Θεάματος, συντονίστρια της ΟΜ Μουσικών του ΣΥΡΙΖΑ και μέλος της ΝΕ Πολιτισμού.

ΣΙΓΑΛΑΣ ΦΡΑΝΤΖΗΣ

ΣΙΓΑΛΑΣ ΦΡΑΝΤΖΗΣ

ΣΙΓΑΛΑΣ ΦΡΑΝΤΖΗΣ
ΣΙΓΑΛΑΣ ΦΡΑΝΤΖΗΣ

Γεννήθηκε το 1977. Είναι μάχιμος δικηγόρος από το 2003. Έχει σπουδάσει Νομική με μεταπτυχιακή εξειδίκευση στο Ευρωπαϊκό Δίκαιο (ΕΚΠΑ) και στο Οικονομικό Δίκαιο (ALBA). Έχει εργαστεί σε ερευνητικά προγράμματα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τη σχέση της ελευθερίας και των δικαιωμάτων με την ασφάλεια και έχει δημοσιεύσεις και μελέτες σε νομικά περιοδικά στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ

Γεννήθηκε το 1974, κατοικεί 24 χρόνια στην Άνω Ν. Σμύρνη και είναι πατέρας τριών παιδιών. Είναι πτυχιούχος Διοίκησης και Οικονομίας (ΑΤΕΙ), συνέχισε στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και πραγματοποιεί μεταπτυχιακές σπουδές στη Διοίκηση Τουρισμού (MSc). Εργάστηκε για 14 χρόνια ως στέλεχος αγορών και πωλήσεων σε επιχειρήσεις χονδρικού και λιανικού εμπορίου. Από το 2009 εργάζεται στο Μετοχικό Ταμείο Πολιτικών Υπαλλήλων (ΜΤΠΥ) όπου για το διάστημα 2012-2018 διετέλεσε πρόεδρος του συλλόγου εργαζομένων. Είναι αναπληρωτής Γραμματέας της Ομοσπονδίας Συλλόγων του Υπουργείου Εργασίας.

ΚΑΛΙΑΚΑΤΣΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

ΚΑΛΙΑΚΑΤΣΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

ΚΑΛΙΑΚΑΤΣΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
ΚΑΛΙΑΚΑΤΣΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ο Αλέξανδρος Καλιακάτσος είναι 39 ετών και είναι κάτοικος Νέας Σμύρνης 38 χρόνια! Αποφοίτησε από την Ευαγγελική Σχολή Νέας Σμύρνης, σπούδασε στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς στο τμήμα Στατιστικής και Ασφαλιστικής Επιστήμης και παράλληλα εργάστηκε στην ING. Από το 2000 εργάζεται στο ζαχαροπλαστείο της οικογένειάς του, το «Sempreviva» στην πλατεία Σκαντζουράκη, ενώ από το 2010 έχει αναλάβει πλήρως τα ηνία της ιστορικής πια επιχείρησης, που λειτουργεί αδιαλείπτως από το 1981.

ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ

ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ

ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ
ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ

Γεννήθηκε στην Κάλυμνο. Αθλητής στίβου του Πανιωνίου και μέλος της εθνικής ομάδας εφήβων-ανδρών στο δέκαθλο με συμμετοχή σε βαλκανικούς, διεθνείς, μεσογειακούς (6ος) αγώνες. Καθηγητής Φυσικής Αγωγής, δίδαξε στα ΤΕΦΑΑ και διετέλεσε δ/ντής στο Ιστορικό Αβερώφειο Γυμνάσιο-Λύκειο Αλεξανδρείας Αιγύπτου. Δημιουργός και πρώτος προπονητής της μεγάλης ομάδας χάντμπολ του Πανιωνίου, επί Η. Μισαηλίδη. Προπονητής της εθνικής χάντμπολ των Ενόπλων Δυνάμεων. Δ/ντής για τον ΣΕΓΑΣ στον Άγιο Κοσμά και υπεύθυνος ανάπτυξης αθλητισμού του ΣΕΓΑΣ. Σήμερα είναι συνταξιούχος, μέλος των ΣΥΝΕΚ και αντιπρόεδρος (αμισθί) στο ΜΤΠΥ.

ΠΑΥΛΑΚΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ

ΠΑΥΛΑΚΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ

ΠΑΥΛΑΚΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ
ΠΑΥΛΑΚΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ

Γεννήθηκε το 1950 στη Μάγουλα Λακωνίας. Είναι Κλασσικός Φιλόλογος του ΕΚΠΑ. Υπηρέτησε σε σχολεία ελεύθερου χρόνου της Σουηδίας και για 25 χρόνια σε σχολεία της Ν. Σμύρνης, όπου έγινε γνωστός τόσο για το εκπαιδευτικό του έργο όσο και για τις εξωστρεφείς εκπαιδευτικές δράσεις, όπως το εκπαιδευτικό πρόγραμμα ανταλλαγών μαθητών με αποτέλεσμα μία ελληνο-ολλανδική φιλία. Διετέλεσε πρόεδρος και μέλος διαφόρων ΕΛΜΕ. Σήμερα είναι συνταξιούχος, παντρεμένος με την Καίτη Τοπάλη, νομικο-φιλόλογο, με την οποία έχουν δύο κόρες, φοιτήτριες του ΕΚΠΑ.

ΚΑΛΟΜΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΚΑΛΟΜΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΚΑΜΟΜΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΚΑΜΟΜΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Γεννήθηκε το 1962. Η οικογένειά του, με καταγωγή από τη Σμύρνη, εγκαταστάθηκε στη Νέα Σμύρνη το 1936. Τελείωσε την Ευαγγελική Σχολή και είναι απόφοιτος της σχολής Μηχανολόγων Μηχανικών του ΕΜΠ. Εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας και ασχολείται με μελέτες ιδιωτικών και δημόσιων ηλεκτρικών και μηχανολογικών εγκαταστάσεων, με εξειδίκευση στην εξοικονόμηση ενέργειας.