Close

Δημοτική Κίνηση ΣΤΡΟΦΗ Ν. Σμύρνης

Member: Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος

ΚΑΛΟΜΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΚΑΛΟΜΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΚΑΜΟΜΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΚΑΜΟΜΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Γεννήθηκε το 1962. Η οικογένειά του, με καταγωγή από τη Σμύρνη, εγκαταστάθηκε στη Νέα Σμύρνη το 1936. Τελείωσε την Ευαγγελική Σχολή και είναι απόφοιτος της σχολής Μηχανολόγων Μηχανικών του ΕΜΠ. Εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας και ασχολείται με μελέτες ιδιωτικών και δημόσιων ηλεκτρικών και μηχανολογικών εγκαταστάσεων, με εξειδίκευση στην εξοικονόμηση ενέργειας.

ΜΕΝΤΖΟΣ ΝΑΣΟΣ

ΜΕΝΤΖΟΣ ΝΑΣΟΣ

ΜΕΝΤΖΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ (ΝΑΣΟΣ)
ΜΕΝΤΖΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ (ΝΑΣΟΣ)

Γεννήθηκε στη Ν. Σμύρνη το 1980, απόφοιτος του 2ου Λυκείου και πτυχιούχος σχολής βοηθών φυσικοθεραπευτή και ρεφλεξολογίας. Επί σειρά ετών ήταν επαγγελματίας αθλητής μπάσκετ στην Α1 και Α2 κατηγορία, στον ΑΟΝΣ «Ο Μίλων», καθώς και στα αθλητικά σωματεία Νήαρ Ηστ και Σπόρτιγκ. Σήμερα εργάζεται σε φυσικοθεραπευτήριο στην Καλλιθέα.

ΦΟΥΡΝΙΑΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΦΟΥΡΝΙΑΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΦΟΥΡΝΙΑΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΦΟΥΡΝΙΑΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Είναι 19 χρονών. Γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στη Νέα Σμύρνη όπου μένει μέχρι σήμερα. Είναι απόφοιτος του 1ου γενικού λυκείου (ΛΑΝΣ) και πρωτοετής φοιτητής του τμήματος Διοίκησης Συστημάτων Εφοδιασμού (Logistics) με έδρα τη Θήβα. Από μικρή ηλικία ασχολήθηκε με τον αθλητισμό ως αθλητής στίβου στον Πανιώνιο και στην ομάδα καλαθοσφαίρισης του Μίλωνα. Αγαπάει τη πόλη που μεγάλωσε και γι’ αυτό αποφάσισε να ασχοληθεί με τα κοινά. Ένας νέος με πρακτικό τρόπο σκέψης και θέληση για δουλειά.

ΚΑΠΛΑΝΙΔΗΣ ΣΥΜΕΩΝ (ΜΑΚΗΣ)

ΚΑΠΛΑΝΙΔΗΣ ΣΥΜΕΩΝ (ΜΑΚΗΣ)

Γεννήθηκε το 1956 στη Ν. Σμύρνη, είναι παντρεμένος και έχει δύο κόρες. Σπούδασε στο Οικονομικό Τμήμα της ΑΒΣΠ και διετέλεσε μέλος του ΔΣ του φοιτητικού συλλόγου της σχολής. Εργάστηκε στον ιδιωτικό τομέα ως υπεύθυνος πωλήσεων για 31 χρόνια, οπότε λόγω της κρίσης έμεινε άνεργος, έπαιξε μπάσκετ στην εφηβική ομάδα του ΠΓΣΣ, είναι ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου Αθλουμένων Φίλων Άλσους Νέας Σμύρνης (ΣΑΦΑΝΣ), συμμετέχει σε δρόμους αντοχής (10.000 μ. έως Μαραθώνιο), ενώ επίσης ασχολείται συστηματικά με τη φωτογραφία.

ΜΟΥΖΑΛΑΣ ΜΑΡΙΟΣ

ΜΟΥΖΑΛΑΣ ΜΑΡΙΟΣ

ΜΟΥΖΑΛΑΣ ΜΑΡΙΟΣ
ΜΟΥΖΑΛΑΣ ΜΑΡΙΟΣ

Αρχιτέκτονας Μηχανικός. Ζει και εργάζεται στη Ν. Σμύρνη. Ειδικός Συνεργάτης του Υπ. Εργασίας για την Αξιοποίηση της Ακίνητης Περιουσίας των Ασφαλιστικών Φορέων. Μέλος της Ομάδας Εργασίας για την Αξιοποίηση των Ακινήτων του Κέντρου της Αθήνας καθώς και της Ομάδας επεξεργασίας Ευνοϊκών Όρων Αποπληρωμής των Χρεών Οικιστών και Δανειοληπτών των Δικαιούχων του τ. ΟΕΚ. Ιδρυτικό μέλος του Ενιαίου Συνασπισμού στη Ν. Σμύρνη και της Δημοτικής Ενωτικής Κίνησης Ν. Σμύρνης (ΔΕΚ), ενώ διετέλεσε δημοτικός σύμβουλος την περίοδο 1986-1990.

ΑΛΕΥΡΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΑΛΕΥΡΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Χορευτής, καθηγητής χορού, χορογράφος, ηθοποιός, με πτυχίο αγγλικής φιλολογίας και μεταπτυχιακές σπουδές στο «Administration and Managing of Arts». Μιλάει Αγγλικά, Ισπανικά και Γερμανικά.
Πρόεδρος Σωματείου Εργαζομένων στο Χώρο του Χορού. Γενικός γραμματέας Σωματείου στο Θέαμα, την Ψυχαγωγία και τον Πολιτισμό. Μέλος της Επιτροπής Αγώνα για την Καλλιτεχνική Παιδεία και της Επιτροπής Διαβούλευσης για τις συλλογικές συμβάσεις στα κρατικά και τα ιδιωτικά θέατρα. Έχει συνεργαστεί επαγγελματικά με ομάδες θεάτρου, χορού και σχολές καλλιτεχνικής παιδείας στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΥ ΕΥΑ

ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΥ ΕΥΑ

ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΥ ΕΥΑ
ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΥ ΕΥΑ

Γεννήθηκε το 1994, μεγάλωσε και ζει στη Ν. Σμύρνη. Αποφοίτησε από το 7ο Λύκειο «Εστία». Ως μέλος του 15μελούς, το 2011, μαζί με τους καθηγητές, τους μαθητές και τον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων έδωσαν αγώνα ώστε το σχολείο της «Εστίας» να μην κλείσει. Σήμερα είναι πτυχιούχος της Αρχιτεκτονικής Σχολής του ΕΜΠ όπου υπήρξε ενεργό μέλος του φοιτητικού συλλόγου. Δραστηριοποιήθηκε σε δομές φιλοξενίας προσφύγων σε Πειραιά και Ελληνικό.

ΜΠΡΙΣΚΟΛΑΣ ΝΙΚΟΣ

ΜΠΡΙΣΚΟΛΑΣ ΝΙΚΟΣ

Γεννήθηκε στην Αθήνα και μένει στη Ν. Σμύρνη από το 1997. Η καταγωγή από την πλευρά της μητέρας του είναι η Κάτω Παναγιά στα Αλάτσατα. Ασχολήθηκε με Λογιστικά και τα περισσότερα χρόνια εργάζεται στο Υπ. Οικονομικών. Είναι ενεργός πολίτης από τα νιάτα του, έχει ασχοληθεί με το συνδικαλισμό και δραστηριοποιηθεί με τους συλλόγους γονέων στη Νέα Σμύρνη πάνω από 15 χρόνια. Είναι 59 χρονών και έχει δύο παιδιά.

ΑΡΓΥΡΟΠΑΙΣ ΣΟΦΙΑ

ΑΡΓΥΡΟΠΑΙΣ ΣΟΦΙΑ

Γεννήθηκε στο Κερατσίνι και μεγάλωσε στη Νέα Σμύρνη. Τελείωσε το 4ο Λύκειο Νέας Σμύρνης και σπούδασε επαγγελματική και λογοτεχνική μετάφραση από και προς τα αγγλικά στην ιδιωτική σχολή Meta-φραση. Έχει εργαστεί ως μεταφράστρια και ως υπάλληλος γραφείου.
Είναι μέλος της ΣΤΡΟΦΗΣ από το 2012 και συμμετέχει ως εθελόντρια στο Κοινωνικό Ιατρείο – Φαρμακείο Νέας Σμύρνης από τη δημιουργία του, το 2014, έως και σήμερα.

ΚΑΤΑΛΕΙΦΟΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ (ΦΙΛΙΟΣ)

ΚΑΤΑΛΕΙΦΟΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ (ΦΙΛΙΟΣ)

ΚΑΤΑΛΕΙΦΟΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ
ΚΑΤΑΛΕΙΦΟΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ

Γεννήθηκε το 1945, από οικογένεια προσφύγων της Μ. Ασίας, είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά. Φοίτησε στην Ευαγγελική Σχολή, στη συνέχεια στην ΑΣΟΕΕ και στο Οικονομικό της Νομικής. Περίπου για μια 15ετία υπήρξε αθλητής του Μίλωνα και ασχολήθηκε για πολλά χρόνια με τις υποδομές μπάσκετ του Πανιωνίου. Εργάστηκε ως οικονομικό στέλεχος σε διάφορες εταιρείες. Στη μεταπολίτευση εξελέγη συνεργαζόμενος δημοτικός σύμβουλος με τον Χ. Μπεχλιβανίδη και το 2014 με τη ΣΤΡΟΦΗ. Συμμετέχει ενεργά σε κοινωνικές και πολιτικές πρωτοβουλίες στην πόλη μας.