Close

Δημοτική Κίνηση ΣΤΡΟΦΗ Ν. Σμύρνης

Member: Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος

ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ ΜΑΡΙΑ

ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ ΜΑΡΙΑ

ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ ΜΑΡΙΑ
ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ ΜΑΡΙΑ

Γεννήθηκε στη Νέα Σμύρνη το 1961. Εργάστηκε στην Εθνική Τράπεζα. Είναι παντρεμένη με τον Μπάμπη Κακαβά και έχουν μια κόρη, τη Νεφέλη. Είναι εθελόντρια στο Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού (ΜΚΙΕ) από το 2013 και στο Κοινωνικό Ιατρείο – Φαρμακείο Νέας Σμύρνης (ΚΙΦΑ) από την ίδρυσή του. Ασχολείται ερασιτεχνικά με το θέατρο.

ΚΡΑΣΣΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΚΡΑΣΣΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΚΡΑΣΣΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΚΡΑΣΣΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Γεννήθηκε στην Αθήνα και είναι πτυχιούχος της ΑΣΟΕΕ και των Δομικών Δοξιάδη. Εργάστηκε σε οικονομοτεχνικές μελέτες και στην επίβλεψη κατασκευής κτιρίων. Από το 1980 ασχολείται με οικοδομικές επιχειρήσεις αρχικά στη Νέα Σμύρνη (όπου κατοικεί από το 2000) και στη συνέχεια στην περιφέρεια Αττικής και με ιδιωτικά έργα σε όλη την Ελλάδα. Είναι πατέρας δύο παιδιών. Από τα φοιτητικά του χρόνια μέχρι το 1976 οργανώθηκε στην ΚΝΕ και μετά στην ΕΚΟΝ Ρήγας Φεραίος. Από το 2012 είναι μέλος του ΣΥΡΙΖΑ.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ

Γεννήθηκε το 1974, κατοικεί 24 χρόνια στην Άνω Ν. Σμύρνη και είναι πατέρας τριών παιδιών. Είναι πτυχιούχος Διοίκησης και Οικονομίας (ΑΤΕΙ), συνέχισε στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και πραγματοποιεί μεταπτυχιακές σπουδές στη Διοίκηση Τουρισμού (MSc). Εργάστηκε για 14 χρόνια ως στέλεχος αγορών και πωλήσεων σε επιχειρήσεις χονδρικού και λιανικού εμπορίου. Από το 2009 εργάζεται στο Μετοχικό Ταμείο Πολιτικών Υπαλλήλων (ΜΤΠΥ) όπου για το διάστημα 2012-2018 διετέλεσε πρόεδρος του συλλόγου εργαζομένων. Είναι αναπληρωτής Γραμματέας της Ομοσπονδίας Συλλόγων του Υπουργείου Εργασίας.

ΓΕΩΡΓΟΥΔΗ ΦΙΛΙΑ

ΓΕΩΡΓΟΥΔΗ ΦΙΛΙΑ

ΓΕΩΡΓΟΥΔΗ ΦΙΛΙΑ
ΓΕΩΡΓΟΥΔΗ ΦΙΛΙΑ

Γεννήθηκε το 1987. Σπούδασε στο Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης & Δημόσιας Διοίκησης του Πανεπιστήμιου Αθηνών και έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στη «Διοίκηση Υπηρεσιών» στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Εκεί ξεκίνησε τη διδακτορική της διατριβή στην Πολιτική Επικοινωνία & Εκλογική συμπεριφορά το 2014. Έχει συνεργαστεί με το Ινστιτούτο Πολιτικών Επιστημών του Παρισιού (SciencesPo) και το ΕΚΚΕ (Εθνικό Κέντρο Κοινωνικών Ερευνών). Εργάζεται από το 2016 ως πολιτική επιστήμονας. Έχει αρθρογραφήσει στη Lifo, στο Commonality και στα «Ενθέματα» της εφημερίδας Αυγή. Είναι μέλος της Διεθνούς Αμνηστίας.

ΚΡΙΤΣΙΑΝΗ ΑΘΗΝΑ

ΚΡΙΤΣΙΑΝΗ ΑΘΗΝΑ

ΚΡΙΤΣΙΑΝΗ ΑΘΗΝΑ
ΚΡΙΤΣΙΑΝΗ ΑΘΗΝΑ

Γεννήθηκε στην Καλαμπάκα και ζει στη Νέα Σμύρνη από το 1985. Είναι πτυχιούχος της Ραλλείου Παιδαγωγικής Ακαδημίας και της Σχολής Νηπιαγωγών Καρδίτσας. Εργάστηκε για πολλά χρόνια σε σχολεία της Νέας Σμύρνης και τα τελευταία χρόνια ως δασκάλα Ειδικής Αγωγής.

ΠΑΥΛΑΚΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ

ΠΑΥΛΑΚΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ

ΠΑΥΛΑΚΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ
ΠΑΥΛΑΚΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ

Γεννήθηκε το 1950 στη Μάγουλα Λακωνίας. Είναι Κλασσικός Φιλόλογος του ΕΚΠΑ. Υπηρέτησε σε σχολεία ελεύθερου χρόνου της Σουηδίας και για 25 χρόνια σε σχολεία της Ν. Σμύρνης, όπου έγινε γνωστός τόσο για το εκπαιδευτικό του έργο όσο και για τις εξωστρεφείς εκπαιδευτικές δράσεις, όπως το εκπαιδευτικό πρόγραμμα ανταλλαγών μαθητών με αποτέλεσμα μία ελληνο-ολλανδική φιλία. Διετέλεσε πρόεδρος και μέλος διαφόρων ΕΛΜΕ. Σήμερα είναι συνταξιούχος, παντρεμένος με την Καίτη Τοπάλη, νομικο-φιλόλογο, με την οποία έχουν δύο κόρες, φοιτήτριες του ΕΚΠΑ.

ΓΕΩΡΓΟΥΤΣΟΥ – ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΜΑΡΙΑ

ΓΕΩΡΓΟΥΤΣΟΥ – ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΜΑΡΙΑ

ΓΕΩΡΓΟΥΤΣΟΥ – ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΜΑΡΙΑ
ΓΕΩΡΓΟΥΤΣΟΥ – ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΜΑΡΙΑ

Γεννήθηκε το 1987, μεγάλωσε και ζει στη Νέα Σμύρνη. Είναι απόφοιτος της Ευαγγελικής Σχολής. Σπούδασε Βιολογία, είναι Διδάκτορας του Βιολογικού Τμήματος (ΕΚΠΑ) με ειδίκευση στη Μοριακή Ανοσολογία και κάτοχος του μεταπτυχιακού διπλώματος «Εφαρμογές της Βιολογίας στην Ιατρική».
Έχει εργαστεί στην εκπαίδευση και στο κέντρο ερευνών Δημόκριτος. Ασχολήθηκε για χρόνια με τον ερασιτεχνικό αθλητισμό (βόλεϊ, Μίλων – Ίρις). Είναι μέλος του ΣΥΡΙΖΑ και δραστηριοποιείται σε κοινωνικά κινήματα, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον σε ζητήματα αθλητισμού, υγείας και περιβάλλοντος.

ΚΥΒΕΛΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙA

ΚΥΒΕΛΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙA

ΚΥΒΕΛΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙA
ΚΥΒΕΛΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙA

Γεννήθηκε στην Αθήνα και κατοικεί στη Νέα Σμύρνη. Πτυχιούχος του τμήματος Γαλλικής Γλώσσας και Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Απόφοιτη του τμήματος Λογιστών της σχολής Καρέλλη. Επιμόρφωση στο ΕΑΠ στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και Οργανισμών. Διατηρεί λογιστικό γραφείο στη Νίκαια, όπου ασκεί ως ελεύθερη επαγγελματίας το επάγγελμα του λογιστή. Ιδιοκτήτρια Κέντρου Ξένων Γλωσσών όπου και διδάσκει. Πρόεδρος του Οικοδομικού Συνεταιρισμού Λογιστών. Μέλος της Επιτροπής Πρωτοβουλίας Οικοδομικών Συνεταιρισμών.

ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ

ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ

ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ
ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ

Γεννήθηκε το 1975, σε οικογένεια από τις πρώτες που εγκαταστάθηκαν στη Ν. Σμύρνη. Αποφοίτησε από το 2ο Λύκειο, σπούδασε Αρχιτεκτονική στη Ρώμη και έκανε μεταπτυχιακές σπουδές Πολεοδομίας στο ΕΜΠ. Από το 2004 εκπονεί αρχιτεκτονικές μελέτες και επιβλέπει δημόσια και ιδιωτικά έργα. Δραστηριοποιείται σε ζητήματα διαφάνειας του Δήμου και προάσπισης των δημόσιων χώρων. Ασχολείται με την ποδηλασία και το βουνό. Είναι μέλος του Αθηναϊκού Ορειβατικού Συλλόγου και της Εστίας Νέας Σμύρνης. Είναι παντρεμένος με την Μαρία Αντωνίου και έχουν ένα γιο.

ΔΕΛΛΑΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΔΕΛΛΑΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΔΕΛΑΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΔΕΛΑΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1964 και κατοικεί στην Άνω Νέα Σμύρνη, παντρεμένος με μια κόρη. Πτυχιούχος Πληροφορικής, με μεταπτυχιακές σπουδές στην Αγγλία. Είναι στέλεχος Πληροφορικής με εμπειρία στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα. Ασχολείται ενεργά με τον συνδικαλισμό και είναι πρόεδρος του συλλόγου εργαζομένων σε Ανεξάρτητη Αρχή και αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Εργαζομένων Ανεξάρτητων Αρχών. Δραστηριοποιείται πολιτικά και συμμετέχει ενεργά σε εθελοντικές οργανώσεις για τους πρόσφυγες και σε πρωτοβουλίες κοινωνικής αλληλεγγύης.