Close

Δημοτική Κίνηση ΣΤΡΟΦΗ Ν. Σμύρνης

Member: Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος

ΑΛΕΥΡΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΑΛΕΥΡΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Χορευτής, καθηγητής χορού, χορογράφος, ηθοποιός, με πτυχίο αγγλικής φιλολογίας και μεταπτυχιακές σπουδές στο «Administration and Managing of Arts». Μιλάει Αγγλικά, Ισπανικά και Γερμανικά.
Πρόεδρος Σωματείου Εργαζομένων στο Χώρο του Χορού. Γενικός γραμματέας Σωματείου στο Θέαμα, την Ψυχαγωγία και τον Πολιτισμό. Μέλος της Επιτροπής Αγώνα για την Καλλιτεχνική Παιδεία και της Επιτροπής Διαβούλευσης για τις συλλογικές συμβάσεις στα κρατικά και τα ιδιωτικά θέατρα. Έχει συνεργαστεί επαγγελματικά με ομάδες θεάτρου, χορού και σχολές καλλιτεχνικής παιδείας στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΥ ΕΥΑ

ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΥ ΕΥΑ

ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΥ ΕΥΑ
ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΥ ΕΥΑ

Γεννήθηκε το 1994, μεγάλωσε και ζει στη Ν. Σμύρνη. Αποφοίτησε από το 7ο Λύκειο «Εστία». Ως μέλος του 15μελούς, το 2011, μαζί με τους καθηγητές, τους μαθητές και τον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων έδωσαν αγώνα ώστε το σχολείο της «Εστίας» να μην κλείσει. Σήμερα είναι πτυχιούχος της Αρχιτεκτονικής Σχολής του ΕΜΠ όπου υπήρξε ενεργό μέλος του φοιτητικού συλλόγου. Δραστηριοποιήθηκε σε δομές φιλοξενίας προσφύγων σε Πειραιά και Ελληνικό.

ΛΟΥΛΕ ΒΟΥΛΑ

ΛΟΥΛΕ ΒΟΥΛΑ

ΛΟΥΛΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (ΒΟΥΛΑ)
ΛΟΥΛΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (ΒΟΥΛΑ)

Γεννήθηκε στο Φλαμπουρέσι Καλαμπάκας από οικογένεια με βαθιά αριστερές καταβολές. Είναι παντρεμένη, έχει δύο γιους και ζει στη Νέα Σμύρνη. Σπούδασε Οικονομικά στην Πολωνία (MSc). Εργάστηκε στην οικονομική διεύθυνση και στη διεύθυνση προμηθειών της Ιντρακόμ και της Ιντρακόμ Αμυντικά. Κοινωνικά και πολιτικά δραστήρια, εντάχτηκε στην ΚΝΕ και στο ΚΚΕ το 1974 και σήμερα είναι μέλος του ΣΥΡΙΖΑ. Από το 2011 είναι συνταξιούχος, αλλά συνεχίζει να δουλεύει για έναν κόσμο αλληλεγγύης, αξιοπρεπείας και συνέπειας.

ΑΡΓΥΡΟΠΑΙΣ ΣΟΦΙΑ

ΑΡΓΥΡΟΠΑΙΣ ΣΟΦΙΑ

Γεννήθηκε στο Κερατσίνι και μεγάλωσε στη Νέα Σμύρνη. Τελείωσε το 4ο Λύκειο Νέας Σμύρνης και σπούδασε επαγγελματική και λογοτεχνική μετάφραση από και προς τα αγγλικά στην ιδιωτική σχολή Meta-φραση. Έχει εργαστεί ως μεταφράστρια και ως υπάλληλος γραφείου.
Είναι μέλος της ΣΤΡΟΦΗΣ από το 2012 και συμμετέχει ως εθελόντρια στο Κοινωνικό Ιατρείο – Φαρμακείο Νέας Σμύρνης από τη δημιουργία του, το 2014, έως και σήμερα.

ΚΑΤΑΛΕΙΦΟΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ (ΦΙΛΙΟΣ)

ΚΑΤΑΛΕΙΦΟΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ (ΦΙΛΙΟΣ)

ΚΑΤΑΛΕΙΦΟΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ
ΚΑΤΑΛΕΙΦΟΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ

Γεννήθηκε το 1945, από οικογένεια προσφύγων της Μ. Ασίας, είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά. Φοίτησε στην Ευαγγελική Σχολή, στη συνέχεια στην ΑΣΟΕΕ και στο Οικονομικό της Νομικής. Περίπου για μια 15ετία υπήρξε αθλητής του Μίλωνα και ασχολήθηκε για πολλά χρόνια με τις υποδομές μπάσκετ του Πανιωνίου. Εργάστηκε ως οικονομικό στέλεχος σε διάφορες εταιρείες. Στη μεταπολίτευση εξελέγη συνεργαζόμενος δημοτικός σύμβουλος με τον Χ. Μπεχλιβανίδη και το 2014 με τη ΣΤΡΟΦΗ. Συμμετέχει ενεργά σε κοινωνικές και πολιτικές πρωτοβουλίες στην πόλη μας.

ΛΥΚΟΥΡΓΙΩΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΛΥΚΟΥΡΓΙΩΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΛΥΚΟΥΡΓΙΩΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΛΥΚΟΥΡΓΙΩΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Κατοικεί εδώ και 35 χρόνια στα Λουτρά της Νέας Σμύρνης. Σπούδασε πολιτικές επιστήμες και εργάζεται στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Ενεργό μέλος σε συλλόγους και κινήματα τόσο στον χώρο των ΑΕΙ όσο και στη γειτονιά. Μέλος της Γραμματείας του Τμήματος Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ.

ΒΑΜΒΟΥΡΕΛΛΗ ΜΑΡΙΑ

ΒΑΜΒΟΥΡΕΛΛΗ ΜΑΡΙΑ

ΒΑΜΒΟΥΡΕΛΛΗ ΜΑΡΙΑ
ΒΑΜΒΟΥΡΕΛΛΗ ΜΑΡΙΑ

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Ν. Σμύρνη με καταγωγή από τη Μυτιλήνη. Σπούδασε Νοσηλευτική στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και έκανε μεταπτυχιακά στην Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείας. Εργάζεται στο Υπουργείο Υγείας. Είναι μέλος της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ, δημοτική σύμβουλος και μέλος του ΔΣ του Κέντρου Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Νέας Σμύρνης (παιδικοί σταθμοί και ΚΑΠΗ).
Δραστηριοποιείται σε θέματα κοινωνικής πολιτικής και υγείας. Συμμετείχε ενεργά στη δημιουργία του Κοινωνικού Ιατρείου – Φαρμακείου Αλληλεγγύης. Εκλεγμένη αντιπρόσωπος του 3ου Δημοτικού στην Ένωση Γονέων Ν. Σμύρνης. Είναι παντρεμένη και έχει μια κόρη.

ΚΟΜΠΟΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΚΟΜΠΟΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΚΟΜΠΟΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΚΟΜΠΟΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Είναι μαθηματικός και ζει στη Ν. Σμύρνη από το 1980. Επί τριάντα χρόνια ήταν καθηγητής στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση και τα τελευταία δεκαπέντε στο λύκειο της Ευαγγελικής Σχολής, με πλούσια συνδικαλιστική δράση. Διετέλεσε γενικός γραμματέας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας το 1976-1978. Είναι ιδρυτής φροντιστηρίου μέσης εκπαίδευσης και συγγραφέας διδακτικών βιβλίων. Είναι πατέρας δύο παιδιών και έχει τέσσερα εγγόνια.

ΜΑΝΤΖΑΒΡΑΚΟΥ ΑΝΘΗ

ΜΑΝΤΖΑΒΡΑΚΟΥ ΑΝΘΗ

ΜΑΝΤΖΑΒΡΑΚΟΥ ΑΝΘΗ
ΜΑΝΤΖΑΒΡΑΚΟΥ ΑΝΘΗ

Γεννήθηκε το 1962, σπούδασε Παιδαγωγικά και έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στις Πολιτικές Επιστήμες και Κοινωνιολογία στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μετεκπαιδεύτηκε στο ΜΔΔΕ Αθηνών και στο Π.Ι. Κύπρου. Σπούδασε Συμβουλευτική στην ΑΣΠΑΙΤΕ και κατέχει το Sorbonne II στα Γαλλικά. Είναι Διευθύντρια στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Ν. Σμύρνης, όπου παλεύει για την παροχή ίσων ευκαιριών σε όλους τους μαθητές και την άμβλυνση των κοινωνικών ανισοτήτων. Είναι Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Ν. Σμύρνης και Αντιπρόεδρος του ΠΥΣΠΕ Δ΄ Αθήνας.

ΒΑΠΟΡΙΔΟΥ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ

ΒΑΠΟΡΙΔΟΥ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ

ΒΑΠΟΡΙΔΟΥ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ
ΒΑΠΟΡΙΔΟΥ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Νέα Σμύρνη, έχοντας Μικρασιατικές ρίζες καταγωγής. Αποφοίτησε από το 5ο Λύκειο Νέας Σμύρνης και στη συνέχεια σπούδασε στο Τμήμα Οικονομικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Πειραιά. Εργάζεται από τα φοιτητικά της χρόνια και μετά την απόκτηση του πτυχίου της, σε λογιστήρια και οικονομικές διευθύνσεις εταιρειών. Είναι παντρεμένη και μητέρα ενός παιδιού.