Πραγματοποιήθηκε και η 5η διάθεση Χωρίς Μεσάζοντες

Sharing is caring!

Για 5η φορά η Δημοτική Κίνηση Στροφή Νέας Σμύρνης πραγματοποίησε διάθεση προϊόντων Χωρίς Μεσάζοντες, το Σάββατο 5/4/14 στο κτήμα Δέγλερη (Ευξείνου Πόντου και Σωκίων στην Άνω Νέα Σμύρνη). Με συλλογική δουλειά και προσπάθεια από τους εθελοντές της Στροφής που βρήκε την θετική ανταπόκριση από τους πολίτες, διακινήθηκαν και αυτή τη φορά πατάτες, ελαιόλαδο, αλεύρι, όσπρια, ρύζι, τυρί, μέλι, και άλλα προϊόντα. Και σε αυτή την διάθεση υπήρχαν και προϊόντα  δίκαιου και αλληλέγγυου εμπορίου όπως καφές, κακάο και ζάχαρη από τον Συνεταιρισμό Συν.Αλλ.Οις.

Με αυτή και άλλες κινήσεις αλληλεγγύης μπορούμε να φτιάξουμε νέες κοινωνικές δομές, στην κατεύθυνση της σύνδεσης της αγροτικής παραγωγής με τον τελικό καταναλωτή.

Η δημοτική κίνηση «Στροφή Νέας Σμύρνης», προάγοντας των θεσμό της αλληλεγγύης διαθέτει ένα ποσοστό 2% επί των διατηθέμενων προϊόντων σε οικογένειες της πόλης μας που έχουν ανάγκη, εντελώς δωρεάν.

Η δημοτική κίνηση Στροφή Νέας Σμύρνης με αυτή την κίνηση καθώς και με άλλες δράσεις αλληλεγγύης στέλνει το μήνυμα ότι κανείς δεν πρέπει να μένει μόνος του στην κρίση.

Με αντίσταση και ανατροπή θα αλλάξουμε την πόλη και τις ζωές μας.

2% των προϊόντων που διατίθεται δωρεάν
2% των προϊόντων που διατίθεται δωρεάν